Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de GJecharro geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via roliene@gjecharro.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Op producten die u bij GJecharro koopt die op maat volgens de door u ingevoerde specificatie zijn gemaakt, vallen niet onder het herroepingsrecht. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan GJecharro geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via roliene@gjecharro.com.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzonderingen retourneren

Let op:  
Uitsluiting van het herroepingsrecht bij onderstaande producten:

 

 a. Producten die u bij GJecharro koopt die op maat volgens de door u ingevoerde specificatie zijn gemaakt, vallen niet onder het herroepingsrecht;

 b. Oorbellen vallen niet onder het herroepingsrecht, vanwege hygiëne kunnen oorbellen niet worden geretourneerd;

 

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constantering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

GJecharro
Daan Hoeksemastraat 29 (Geen bezoekadres)
1336 BH Almere
roliene@gjecharro.com
06-33899459
KVK NUMMER 58314377
BTW NUMMER NL107980976B01

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

— Aan
GJecharro

Daan Hoeksemastraat 29 (Geen bezoekadres)

1336 BH Almere

roliene@gjecharro.com

06-33899459

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

 

 

 

 

 

 

 

— Besteld op (DD-MM-YYYY) :                                    — Bestelnummer :

 

 

 

 

 

 

—  Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

 

 

 

 

— Naam/Namen consument(en)

 

 

 

 

— Adres consument(en) :

 

 

 

 

 

 

— IBAN Rekeningnummer:

 

 

 

 

— Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

 

 

 

 

 

— Datum(DD-MM-YYYY):

 

 

 

 

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.