Over Roliene & GJecharro

De naam GJecharro (je spreekt uit: dje sjarro) is een combinatie van alle namen van Roliene's gezinsleden. Eind 2011 is Roliene Steinbach begonnen met het ontwerpen van exclusieve handgemaakte sieraden en modeaccessoires. Op 1 juli 2013 is de onderneming GJecharro officieel gestart. 

 

GJecharro ontwerpt unieke sieraden met een eigenwijze, onderscheidende stijl die soms mee gaan met de modetrends, maar tegelijkertijd heel eigen en onderscheidend zijn. GJecharro ontwerpt sieraden en accessoires om anderen te inspireren. Daarnaast werken wij samen met andere creatieven en designers om anderen te inspireren en activeren. 

Roliene Steinbach is de ontwerpster en eigenaresse van GJecharro. Roliene is een creatieve jonge moeder van drie kinderen met een passie voor mode. Zij onderscheidt zich graag, ook op mode gebied. Roliene is regelmatig op zoek naar unieke modeaccessoires. Wanneer het haar niet lukt om iets te vinden wat zij graag wil hebben, dan maakt zij het vaak zelf, of zij past het aan.

"Create the things you wish excisted" Met GJecharro probeert Roliene haar fantasie op modegebied tastbaar te maken door het te creëren. Bij het ontwerpen probeert Roliene vernieuwend te zijn en om te kiezen voor creaties die onderscheidend en opvallend zijn.

Ik heb een passie om te creëren en om mijn ideeën tastbaar te maken. Het heeft mijn voorkeur on sieraden te ontwerpen die anders en opvallend zijn. 

Roliene Steinbach

Ik ben gek op leer met dierenprints en andere natuurlijke materialen, zoals veren en edelstenen. 

Ik maak graag combinaties met armbanden om andere te inspireren. 

Roliene Steinbach